ZWARTSLUIS ONDER ZEIL      Dé plek met Hemelvaart

HOOFDSPONSOREN


STERSPONSOREN


SUBSPONSOREN


DONATEURS

* Bonthuis Vaartjes
* Wiers Waterbouw
* Aannemersbedrijf B.A. Vinke
* Allura
* DA Kiers
* Maandag's Rijwielhandel
* Interboat
* v.d Berg Alles onder een dak
* Nieborg de echte bakker
* Millefleurs Bloemenhuis
* De Groentemannen
* Uw slager Dick Bruintjes
* Van Dijk Bakery
* Marco's Kaasspeciliteiten
* T&T woning- en projectstoffering
* PLUS Luuk Kleine
* Ekkelenkamp
* JF Service & techniek Zeilmakerij
* Urker Vispaviljoen
* ZWPD Personeelsdiensten
* Zwartewaterland Training & Advies


Ook sponsor worden?

Zwartsluis onder Zeil kan niet worden gerealiseerd zonder de bijdragen van sponsoren en vele vrijwilligers, op deze plaats willen wij de bedrijven bedanken voor hun bijdrage en de vele vrijwilligers voor de vele uren en energie die zij aan dit evenement hebben besteed.

Wilt u als sponsor ook uw bijdrage leveren aan dit prachtige evenement? U kunt voor informatie contact opnemen met ons secretariaat: info@zwartsluisonderzeil.com

Sponsoren


Programma

Programma uitgelicht

   PROGRAMMAKRANT

Het is weer zover! Een nieuwe editie van Zwartsluis onder Zeil. Een evenement dat Zwartsluis voor een aantal dagen tot een bruisende plaats met heel veel bezoekers maakt. Download hier de krant met alle info omtrent het evenement.

   WELKOM

Woensdag melden de meeste schepen zich in de sfeervolle Havenkolk. Tegen de avond liggen vele schepen afgemeerd aan de Handelskade en worden de opvarenden bij het Botterhuus onthaald op een welkomstborrel.

   BOTTER ZS 13

Geniet van een tocht door de tijd op een prachtig stuk varend erfgoed. Met de Zwartsluizer Botter ZS13, vaart u zo terug naar de vorige eeuw toen het IJsselmeer nog Zuiderzee was en vissers iedere dag de zeilen hesen.

   BELEEF DE JAREN 30

Ook dit jaar is de HAV (Historische Automobiel Vereniging) weer uitgenodigd, met auto's uit de periode van 1930 tot 1970. Te bezichtigen aan de Handelskade van 10.00 tot 12.00 uur en van 16.00 tot 17.00 uur.

   FRIDAY = KIDSDAY!

Vrijdag is gereserveerd voor de kids! We starten om 09.30 uur met de kinderrommelmarkt en aansluitend vanaf 13.00 uur kun je actief meedoen aan diverse activiteiten aan de Handelskade georganiseerd door de verschillende sportverenigingen.

   NACHT VAN ZWARTSLUIS

De nacht van Zwartsluis: een muzikaal evenement op de vrijdagavond. De gezamenlijke horeca brengt vanaf 21.00 uur een afwisselend programma.